Välkommen till min fotoblogg.
Den här bloggen är skapad för att följa fotoutmaningen 365 foton. Lämna gärna ett avtryck när du besökt mej och eftersom jag gärna vill utvecklas i mitt fotande är jag glad om du ger mej konstruktiv kritik.
Hej, jag gjorde rabarbersalsa förut som var jättegod till grillat kött. Rabarber är gott, en säsongsvara. Hoppas solen värmt dig idag, tog premiärdoppet i sjön så varmt var det hos mig Kram
Rabarber är gott, men jag måste vara försiktig med det för njurarnas skull. Jag köpte en rabarbersort som inte har så mycket oxalsyra, men den levde bara i tre år sedan dog den av någon märklig anledning. Sedan har jag inte brytt mig att skaffa ny, för jag tror att de uppdrivna nya sorterna inte är lika härdiga (gäller alla växter) som de gamla sorterna - typ torpväxterna.
Bra tolkning :-), för jag har också funderat på hur jag ska lösa temat.
SvaraRaderaTärnat och gott! Blir det en paj måntro?
SvaraRaderaHar just tärnat till fyllning i bullar! Gott av det tärnade vad det än blir hos dej!!! Kram ;D
SvaraRaderaEn god paj på g? :) Rabarber är SÅ gott!
SvaraRaderaHej, jag gjorde rabarbersalsa förut som var jättegod till grillat kött. Rabarber är gott, en säsongsvara. Hoppas solen värmt dig idag, tog premiärdoppet i sjön så varmt var det hos mig
SvaraRaderaKram
Rabarber är gott, men jag måste vara försiktig med det för njurarnas skull. Jag köpte en rabarbersort som inte har så mycket oxalsyra, men den levde bara i tre år sedan dog den av någon märklig anledning. Sedan har jag inte brytt mig att skaffa ny, för jag tror att de uppdrivna nya sorterna inte är lika härdiga (gäller alla växter) som de gamla sorterna - typ torpväxterna.
SvaraRaderaSka ut i trädgården senare i dag och plocka lite rabarber. Ska prova ett recept på rabarbermarmelad.
SvaraRaderaKlurig tolkning, den hade jag inte tänkt på
SvaraRadera