torsdag 15 augusti 2013

Foto 247 PREMIÄR (239)


Idag är det dags. Surströmmingspremiär. 

8 kommentarer:

 1. Är det du som äter surströmming? Vi äter det nästan varje år, men i år vet jag inte om det blir av. För vi brukar göra det när vi får besök norrifrån.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det jag. Men här smaskar vi på fjolårets strömming.I mitt tycke så brukar den vara godare när den fått lagrats ett år.

   Radera
 2. Har provat ett par gånger att äta denna norrländska delikatess, men får väl lov att erkänna, det är ingenting som mina smaklökar uppskattar. :)

  SvaraRadera
 3. Hahaa Skönt man bor i Glesbygden här i norr och en bit till Ånge med väljäst burk! Underbart foto och säkert ett efterlängtad Premiär för dej!!! Bamsekram ;D

  SvaraRadera
 4. Fint-fint foto på något jag aldrig smakat!

  SvaraRadera
 5. Jag undrar verkligen om det verkligen är gott. En dag ska jag prova :)

  SvaraRadera
 6. Ja det är ju en välkänd premiär. Jag personligen kan nog avstå, men för de som gillar måste det vara en högtidsstund!

  SvaraRadera
 7. Tänk jag håller inte koll på varken kräft- eller surströmmingspremiärer. Jag äter det när jag får lust.....typ kräftor när jag blir bjuden och surströmming när jag blir "sugen" ;-)

  Har ingen som helst preferens till vad som är bäst - årets eller fjolårets...kvittar samma tänker jag....gott är det hur som!

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer till mina bilder.