lördag 29 mars 2014

FOTO 88 JÄSNING (124)




Jag hittade ett matbrödsrecept hos Kungsörnen och där ingick en hel del jäsning innan brödet var klart. Först 3 timmar sen 1 timme sen 1 timme till. Men det var det värt för brödet blev väldigt gott. Extra gott och saftigt blev det andra gången jag gjorde det för då tillsatte jag lite solroskärnor och linfrön. 

7 kommentarer:

  1. Aaaa den typen av bröd blir så goda....har testat andra recept, men nu ska jag pröva detta!

    SvaraRadera
  2. Härligt när man får lön för mödan - det ser så gott ut!

    SvaraRadera
  3. Med blåbär i!? Såg jättegott ut! :)

    SvaraRadera
  4. Roligt att prova nya recept och blir det då lyckat är det så klart ännu roligare.

    SvaraRadera
  5. Så gott! Det där receptet vill jag testa!

    SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer till mina bilder.