söndag 17 mars 2013

Foto 86 CHANSNING (33)


Ikväll när jag gick på hundpromenaden tittade jag upp mot himlen och får se något jag inte sett på många år; norrsken! Det var svårt att inte titta mot himlen under den promenaden. Jag skyndade mej hem, kastade mej i bilen och åkte dit där det inte var några gatlampor och så satte jag upp kameran och fotade. Första gången jag fotade ett norrsken och det var en ren chansning för varje foto. Det var inget sprakande norrsken men ett mycket ljusstarkt och det täckte himlen från öster-norr-väster. Nu håller jag tummarna för att det kommer fler kvällar med norrsken. 

7 kommentarer:

 1. Åh, jag har aldrig sett norrsken! Vad fint att få se det på ditt fina foto! Man önskar man vore där :)

  SvaraRadera
 2. Har aldrig heller sett ett norrsken, men hoppas verkligen att jag får uppleva det någon gång.

  SvaraRadera
 3. Jag såg i ett FB-inlägg att det sprakade ordentligt i pitetrakten så jag höll koll på himlen då jag var ute med hundarna vid tiotiden på kvällen. Just då var det ett svagt norrsken inte särskilt spektakulärt. Det gäller att vara ute vid rätt tillfälle.
  Din chansning lönade sig i alla fall.

  SvaraRadera
 4. Lyckliga du! Det är massor med år sedan jag såg norrsken. Jag tycker du lyckades mycket bra med din hastiga fotografering.

  SvaraRadera
 5. Så vackert och vilken tur att du tog en chansning.
  Det lär ska ha varit norrsken här på Gotland också och det fanns ett enormt fint foto i GA idag.
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Så vackert! Jag har heller aldrig sett ett norrsken i verkligheten.

  SvaraRadera
 7. Kul att du lyckades jag hade mulet för det glunkades om det!!! Norrsken är otroligt härligt att se!!! Grattis med din Chansning!!! Kram ;D

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer till mina bilder.